5 Simple Techniques For su kaçak tespiti

Wiki Article

S tesisatı arıtma montajı avize perde kornişi kombi petek temizliği tesisatı batarya montajı duş başlığı montajı klozet tamirleri sifon arızası işleri yapılır

uzun zamandır mutfak giderlerinin tıkalı olması şikayetiyle internetten tesadüf protesisata ulaştım ve iyikide sizi tercih etmişim.

Üst katın banyosunda zeminde su olduğu sürece alt kata su sızması söz konusudur. Banyonun zeminindeki su kuruduktan sonra alt katın tavanında su akması da durur.

Merkez Su Tesisatı olarak İstanbul’da uçtan uca servis hizmetimiz olduğunu belirtmiştik. Peki, bu ilçeler hangileri? Hemen aşağıda yer alan ilçelerin tamamına servis hizmetimiz vardır:

İş takibi çok iyi, hızlı iletişim ve belirtilen saatinde gelen nadir kişilerden gerçekten bu sebeple tam yıldız veriyorum,

Tesisatta su kaçağı varsa sayaç üzerinde yazdığınız numaralarda değişiklik gözlenmektedir ve kullanılan su miktarında artış görünmektedir. Eğer su saatin numaralarında değişiklik olmadıysa duvardaki nemlenmeyi farklı alanlarda aramak gerekir.

Termal Kamera: Sıcak su tesisatında ısıya duyarlı bu cihazla kaçak bulma yapılmakta olup laminant olan yerlerde kaçak bulmamızda propertyımcı bir cihazdır.Termal su kaçak tespiti daha çok sıcak su tesisatı kaçak bulmada kullanır.

Kameralı Su Kaçağı Tespiti: Kameralı sistemler ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek kırmadan dökmeden onarım yapıyoruz.

Bunun için en yakın tesisatçı arayışına girmeniz gerekir. Mr Usta son derece hızlı ve güvenilir hizmet politikası sayesinde sizin bu sorunla günler boyunca uğraşguyızı engeller ve hızlı bir şekilde tamir ve bakım işlerini halleder.

Evlerdeki su kaçaklarına son veren bu yeni teknoloji, güvenlik ve konforu bir araya getiriyor. Su hasarı riskini azaltarak ev sahiplerine huzurlu bir yaşam sunuyor.

Cihazla Su Kaçağı Bulma: Akustik dinleme cihazları ve termal kameralar gibi modern-day cihazlar kullanarak su kaçağını hızlı ve doğru şekilde tespit ediyoruz.

10 yıllardır yapmış olduğumuz mekanik su tesisatçısı tesisat Doğalgaz ve gaz yakıcı cihazlar teknisyeni olarak yapmış olduğumuz tüm işlerin ustalık ve gaz yakıcı cihazlar teknisyen belgemiz mevcut olup yapılan işlerde öncelikle kendi işimiz olarak benimseyerek temiz titiz güleryüz ve saygılı disiplinli olarak...

Arıza tespiti yapan ustamız müşterimizin elinde mevcut kalebodur var ise kırılan yerin onarımını da yapar. Eğer yoksa seramik temin edilince bir sonraki güne fayans tamiri yapılır.

3k Sıhhi Tesisat şirketimiz bünyesinde çalışan işinde uzman ekibimiz ile size en kaliteli hizmeti sağlamak için burdayız.

Report this wiki page